Serveis
 • Creem programes educatius en base el disseny, la sostenibilitat i la innovació

   
 • Dissenyem continguts digitals amb metodologia activa i col·laborativa

   

  Dissenyem continguts digitals amb metodologia activa i col·laborativa

 • Desenvolupem plataformes d’aprenentatge virtual amb LAB’s adaptats els estudiants

   

Sol·licita informació

Projectes

Multidisciplinary Design investiguem i dissenyem per trobar les millors fórmules de resolució els problemes per a les persones.

És per aquest objectiu que treballem directament amb els usuaris/es per crear projectes col·laboratius i aprenentatges recíprocs.

Treballem per empreses, institucions públiques i/o privades en gestió de projectes, disseny i desenvolupament amb la nostra xarxa d’investigadors.

Gestionem i desenvolupem projectes de disseny, sostenibilitat i innovació.

ETERN-NA, és la intervenció efímera lumínica del festival Llum Bcn.
Seguir un camí, tenir una creença, veure les opcions i escollir-ne una. Acceptar les conseqüències i saber que tot està bé. Llum, energia, transformació, canvi!

DesignLab-BCN és un centre d’innovació de disseny i tecnologia, especialitzat en el disseny d’espais, tant interior com exterior, analitzant l’entorn, prenent impactes mediambientals, socials i econòmics; amb l’ús de noves tecnologies com la realitat augmentada i la impressió 3D.

DISSENY. Multidisciplinary Design dissenya projectes i desenvolupa obres d’arquitectura i disseny d’interior tant de nova creació com rehabilitacions amb criteris respectuosus amb el medi ambient i amb una sensibilitat ètica. Aportem els espais un identiat pròpia amb projectes de disseny d’autor amb obres d’artistes reconeguts.

ECOFASHION PLANET, és la primera App en el mercat del disseny de moda, centrada en la compra amb consciència social i sostenible. Una plataforma, base de dades amb els contactes del sector, comerços, marques i dissenyadors de roba amb criteris de sostenibilitat en disseny i producció per minimitzant l’impacte amb la cerca per gamificació.

ENERGIÓMETRO, és l’aplicació per a un Smartphone: webapp mitjançant la qual l’usuari pot analitzar l’eficiència energètica del seu immoble. Utilització del model co-simulació BuildingSim per les simulacions energètiques. Recomanacions d’estalvi per millorar l’eficiència energètica de l’edifici.

BEAMLINES, és el producte resultant de I+T; una rajola fotoluminicent eco-eficient que permet crear paraments arquitectònics amb llum integrada en espais-ambients interiors-exteriors tenint en compte l’estètica i la funcionalitat dissenyant un projecte d’innovació i tradició.

Multidisciplinary Design Partners

Subscriu-te

Per estar informat dels últims programes formatius, serveis, projectes i notícies.

Connecta amb nosaltres

Contacte

+34 648 46 47 05

md@m-design.cat

×