Multidisciplinary design present a l’exposició del Premi Catalunya d’Ecodisseny

El Premi Catalunya d’Ecodisseny, reconeix productes, productes en desenvolupament i estratègies de foment de productes, que estan dissenyats per millorar el comportament ambiental dels productes i serveis al llarg del seu cicle de vida.

El projecte Ecofashion Planet de Multidisciplinary Design el podreu veure a l’exposició itinerant que està recorrent tot Catalunya en centres i estudis de formació i disseny.

Ecofashion Planet, és la primera App en el mercat del disseny de moda, centrada en la compra amb consciència social i sostenible. Una plataforma on es recollirà una  base de dades amb tots els contactes del sector, per tal d’agrupar comerços, marques i dissenyadors de roba amb criteris de sostenibilitat, en el disseny i la producció oferint a l’usuari una compra minimitzant l’impacte amb la cerca per gamificació.

Un projecte de reflexió davant de les condicions socials, econòmiques i ecològiques existents, per fer front a l’estat d’explotació material-productor-dissenyador-consumidor, per la transmissió de consciència global en el disseny de moda sostenible dels productes, empreses, comerços, marques, dissenyadors i usuari final.

Ecofashion Planet ha estat Finalista del Premi Catalunya d’Ecodisseny 2017. Un projecte dissenyat per Núria Nofrarias i Antoni Fonseca amb la col·laboració dels alumnes de 2on d’Esdap de Deià.

L’objectiu de l’exposició itinerant per Catalunya és acostar l’ecodisseny als estudiants i professionals del disseny i a la societat, ensenyant exemples de productes dissenyats sota criteris ambientals i ètics per promoure el consum de productes responsables. L’exposició va acompanyada del Catàleg del Premi on podeu trobar tota la informació del Premi i el projecte Ecofasion Planet de Multidisciplinary Design al qual va ser seleccionat.

L’exposició recull les candidatures guanyadores, les que van rebre una menció especial del jurat a l’edició 2017 i les seleccionades pel Premi Catalunya d’Ecodisseny.

I encara sou a temps de fer la inscripció pel Premi Catalunya d’Ecodisseny 2019!

Sol·licita informació

espai d'aprenentatge
arquitectura infantil
BIM i Impressió 3D a BAU

Multidisciplinary Design Partners

Subscriu-te

Per estar informat dels últims programes formatius, serveis, projectes i notícies.

Connecta amb nosaltres

Contacte

+34 648 46 47 05

md@m-design.cat

×