Postgrau en nous espais educatius: creació, organització i gestió

Treballes en espais educatius?

 

El Postgrau en nous espais educatius, és la formació que et permetrà crear, organitzar, gestionar i transformar els espais dels centres educatius.

Multidisciplinary Design juntament amb la Blanquerna – Universitat Ramon Llul (URL) han dissenyat una formació pràctica i adaptativa per la creació d’espais educatius.

El Postgrau en nous espais educatius: creació, organització i gestió pretén acompanyar la transformació dels centres educatiusreplantejant els espais interiors i exteriors (l’espai de l’aula dins i fora). Adaptant-los a les noves necessitats educatives mitjançant la cocreació dels espais amb els mateixos usuaris dels centres i des de tots els agents que intervenen en la comunitat educativa

Durant la el postgrau en nous espais educatius es donaran les eines i els recursos que permeten transformar l’espai educatiu dins i fora de l’aula. Les analitzarem, hi reflexionarem i en dissenyarem, entenent la renovació i transformació dels espais d’aprenentatge des del punt de vista del continent i contingut i tenint present l’espai com a element educatiu i generador d’aprenentatges.

El postgrau segueix una metodologia de formació híbrida (online i workshops presencials) desenvolupada per professionals experts en nous sistemes d’aprenentatge. És un sistema educatiu basat en la innovació pel canvi que permet l’estudi teoricopràctic d’anàlisi i recerca compartida des de qualsevol lloc del món les 24 hores del dia.

En aquesta formació de postgrau, l’arquitectura, l’interiorisme i la pedagogia dialoguen entorn dels espais actualitzats en els nous sistemes educatius i la implementació de les noves tecnologies.

Un postgrau pràctic per les nostres escoles i centres de formació; les aules del present i el futur.


Demana informació!

Inscriu-te!

Sol·licita informació

Multidisciplinary Design Partners

Subscriu-te

Per estar informat dels últims programes formatius, serveis, projectes i notícies.

Connecta amb nosaltres

Contacte

+34 648 46 47 05

md@m-design.cat

×