Multidisciplinary Design estrena nova web!

Multidisciplinary design

Multidisciplinary Design acaba d’estrenar la seva nova web i imatge corporativa, aquest és un pas més en el desenvolupament de l’estudi especialitzat en disseny de formació online i semipresencial.

La nova web està dissenyada per millorar l’experiència dels usuaris, donant prioritat el minimalisme amb la idea del“menys és més” de Ludwing Mies Van der Rohe, prioritzant els petits detalls y una estructura de navegació simple que permeti trobar tot el contingut de manera ràpida.

Seguint les últimes tendències, la pàgina web s’ha dissenyat a partir d’una estètica neta, imatges grans, amb un disseny dinàmic i colors clars que aporten lluminositat i lleugeresa visual per una recerca d’informació més àgil i de fàcil lectura.

Des de la pròpia web els alumnes accedeixen al campus alumni i a la borsa de treball que també segueixen la mateixa identitat gràfica. A més, la nova web incorpora la subscripció el newsletter que permetrà està informats de totes les novetats i esdeveniments de Multidisciplinary Design i poder llegir articles publicats per la nostra xarxa d’experts entorn del disseny, arquitectura, sostenibilitat i formació. La web s’ha dissenyat en format responsive que s’adapta a tots els dispositius i navegadors.

Des de MD continuem treballant dia a dia per fer de les nostres formacions online i híbrides una experiència única, perquè des de qualsevol hora i lloc del món us pugueu continuar format cap a la millora en el vostra camp professional.

Sol·licita informació

disseny en espais
consum energètic zero

Multidisciplinary Design Partners

Subscriu-te

Per estar informat dels últims programes formatius, serveis, projectes i notícies.

Connecta amb nosaltres

Contacte

+34 648 46 47 05

md@m-design.cat

×