Les oportunitats de l’eficiència energètica, per Multidisciplinary Design – Polyhedra Tech SL

La millora energètica no hauria de ser només estalvi d’energia i cost econòmic, sinó també una millora de confort, de salut, i finalment, una millora social.

*

El passat 30 de novembre es va celebrar una Jornada sobre l’eficiència energètica en la Indústria i habitatges, a la Fundació Eduard Soler, Ripoll, per part de l’empresa Multidisciplinary Design – Polyhedra Tech SL.

En la jornada es van tractar els temes més rellevants per fer front a les millores necessàries a les empreses en el camp de l’eficiència energètica.

La jornada, dirigida pel Doctor Antoni Fonseca, especialitzat en sistemes d’optimització i sostenibilitat es van detallar els canvis i millores, les noves normatives i els processos d’auditories energètiques (ISO 50001) que es poden realitzar. Els processos d’eficiència energètica, tant en la indústria com en habitatges, donen moltes possibilitats de millora real en els espais.

Els professionals de diverses empreses i alguns particulars han pogut escoltar com cada vegada hi ha més interès en aquest camp, també perquè s’està marcant un camí lligat a reduir l’energia i controlar les emissions en l’àmbit internacional.

Els processos d’optimització estan lligats a la Indústria 4.0 on trobem diferents palanques relacionades directament com, per exemple  l’anàlisi de dades, estalvi energètic, realitat virtual i augmentada en el control de processos, automatització i control.

La integració dels sistemes actius renovables i l’optimització energètica ja sigui per la indústria com pels habitatges és el camí a seguir per fer front al procés de canvi climàtic que s’està vivint actualment.

La jornada va tenir difusió al canal de televisió TV Ripollès on es pot visualitzar un breu resum clicant en el següent enllaç.

Més informació de la noticia.

Sol·licita informació

blaucel
mobiliari en l'aprenentatge
habitatges de fusta

Multidisciplinary Design Partners

Subscriu-te

Per estar informat dels últims programes formatius, serveis, projectes i notícies.

Connecta amb nosaltres

Contacte

+34 648 46 47 05

md@m-design.cat

×