Metodologia

“La distància no és un repte sinó una oportunitat”

Dissenyem formacions de qualitat hibrides (virtuals i presencials) amb una metodologia que fomenta l’aprenentatge actiu desenvolupada per professionals experts, un sistema educatiu basat en la innovació pel canvi.

Els nostres màsters i postgraus estan acreditats per les universitats.

Casa teva és la universitat.

 

El que ens fa diferents

Aprenentatge
col·laboratiu

Apliquem l’aprenentatge col·laboratiu a través dels LAB’s, els laboratoris de recerca i desenvolupament d’activitats i projectes per implicar els participants en el desenvolupament col·lectiu del coneixement.

Interacció
compartida

Promovem un model d’aprenentatge interactiu amb estudiants i l’equip de professionals-investigadors d’universitats. Fomentem la participació en línia en els nostres MEETING POINT.

Facilitadors
de formació

Creiem que les multi-necessitats de l’estudiant són la base per una formació de proximitat. Disposem d’un professor-facilitador que us guiarà a través de la MENTORIA.

Metodologia
activa

Fomentem l’aprenentatge mitjançant metodologies actives aplicant-les pel desenvolupament de projectes reals que es treballaran en les CRE@CTIVITY i els WORKSHOPS ACTIUS.

Estratègies metodològiques de Multidisciplinary Design

Lab’s

Laboratoris de recerca i desenvolupament de projectes entre els diferents agents que intervenen a la formació mitjançant l’aprenentatge col·laboratiu.

Meeting
point

Entorn/Trobada virtual on els alumnes participen activament i interactuen entre ells i amb el professor per tal d’establir sinèrgies i obtenint el feed-back.

Mentoria

Estudiant i mentor treballen conjuntament per l’aprenentatge de la formació. Formació personalitzada que s’adapta a les multi-necessitats dels estudiants.

Workshops actius i cre@ctivity

Tallers i activitats dissenyades amb metodologies actives sobre àrees de coneixement de la formació utilitzant la toolbox de MD amb recursos e-learning.

La nostra Toolbox

La TOOLBOX és l’espai amb material i recursos de suport, programari de la formació que t’ajudarà en el seguiment dels estudis.

Demana’ns més informació!

 

Vols conèixer com aprendràs?

Sol·licita informació

Multidisciplinary Design Partners

Subscriu-te

Per estar informat dels últims programes formatius, serveis, projectes i notícies.

Connecta amb nosaltres

Contacte

+34 648 46 47 05

md@m-design.cat

×