Un món més sostenible amb habitatges de fusta

habitatges de fusta

Avui dia, quan volem referir-nos a la construcció sostenible, una de les millors opcions és optar pels habitatges de fusta. Aquest tipus d’habitatges es presenten com una de les opcions més ecològiques i sostenibles i, ben dissenyada, pot arribar a ser més econòmica que els habitatges de tota la vida (maó i ciments) entre d’altres.

Sabies que amb aquest tipus de cases es pot estalviar fins a un 60% de l’consum anual en calefacció i aire condicionat?, això succeeix perquè la fusta és un bon aïllant i, per tant, té gran capacitat de conservar l’habitatge amb un ambient interior fresc durant l’estiu i amb temperatura temperada a l’hivern.

Altres avantatges que de tenir un habitatge de fusta són:
Ràpida construcció: el procés constructiu es combina amb els la construcció industrialitzada, fet que fa reduir el temps d’edificació.
Confort interior: ajuda a millorar el condicionament dels espais interiors.
Reducció en el consum energètic: al ser espais ben aïllats, amb gran atenció als sistemes passius, redueixen la necessitat de consum energètic, generant beneficis econòmics als propietaris.
Resiliència en el pas el temps: amb un manteniment adequat, es capaços de perdurar en el temps sense veure afectades pels agents de l’entorn.
Calidesa dels espais.
Regulació de la humitat: amb combinació amb el aïllant correcte, ofereix aïllament tèrmic i acústic.

Per tant, aquest tipus d’habitatges són una de les millores opcions per a la nostra vivenda, utilitzant materials sostenibles, respectuosos amb el nostre entorn i generant uns espais interiors confortables i molt acollidors.

Vols conèixer més sobre el disseny sostenible?

Amb els nostres cursos de Màster i Postgraus, els estudiants tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà el disseny d’espais sostenibles.

viviendas de madera

Sol·licita informació

blaucel
mobiliari en l'aprenentatge

Multidisciplinary Design Partners

Subscriu-te

Per estar informat dels últims programes formatius, serveis, projectes i notícies.

Connecta amb nosaltres

Contacte

+34 648 46 47 05

md@m-design.cat

×