Els beneficis d’estudiar disseny online amb Multidisciplinary Design

Estudiar a distància, de forma no física en un espai concret utilitzant la metodologia online de Multidisciplinary Design té grans beneficis a nivell de compatibilitzar la vida personal, professional i formativa.

Per això, avui us expliquem els grans avantatges de que podeu gaudir si teniu la intenció de fer un màster o postgrau a distància estudiant des de qualsevol lloc.
*

 1. Casa teva és la universitat

  Estudiar a distància, amb Multidisciplinary Design permet estudiar amb nosaltres des de qualsevol lloc del món!Perquè aprendre no depèn del lloc on vivim, sigui el camp o la ciutat, el mar o la muntanya … la formació en línia permet estudiar siguis a on siguis.

 1. Certificació universitària

  Els nostres màsters i postgraus estan acreditats per les universitats, una formació online és igual de vàlida per les Universitats. El certificat té el mateix valor que els estudis presencials però amb les avantatges d’estudiar des de casa.

 1. Flexibilitat horària

  Trieu quan estudieu sense cap horari fix. Podreu veure conferències, learning vídeos, contribuir a debats, realitzar les pràctiques, .. tot en el moment que més us convingui. Estudieu còmodament tot el que necessiteu. La majoria dels nostres estudiants també treballen mentre estudien online amb nosaltres.

 1. Millora la qualitat de vida

  Estudiar a distància permet millorar la qualitat de vida dels nostres estudiants guanyant temps i afavorint l’economia evitant desplaçaments.

 1. Avança, Posicionat professionalment

  Millorareu la vostra carrera professional especialitzant-vos en àrees concretes de formació ja sigui per destacar en la vostra expertesa o per passar a una nova carrera. Desenvolupeu el vostra talent professional

 1. Experiència col·laborativa, no estudieu sols

  I no et pensis que estaràs sol! Estudiar en línia no és una experiència aïllada. Tindreu contacte amb estudiants de tot el món i amb el personal acadèmic. El nostre entorn en línia està dissenyat per donar suport i fomentar l’aprenentatge col·laboratiu.

 1. Sessions d’informació en línia

  Les nostres sessions d’informació en directe són una bona manera de fer-nos preguntes i obtenir més informació de com serà estudiar amb nosaltres.

Estudiar online és per a mi?

Demana una entrevista on-line totalment gratuïta amb nosaltres.

Sol·licita informació

multidisciplinary design

Multidisciplinary Design Partners

Subscriu-te

Per estar informat dels últims programes formatius, serveis, projectes i notícies.

Connecta amb nosaltres

Contacte

+34 648 46 47 05

md@m-design.cat

×