BIM: disseny d’espais amb Revit. Una visió sostenible

T’interessa el món BIM, el disseny i la sostenibilitat?

Vols aprendre el programari Revit d’Autodesk per dissenyar tot el projecte?

 

Amb aquest curs aprendràs les bases de la metodologia BIM, dissenyant els espais amb l’entorn d’Autodesk Revit aplicant conceptes de sostenibilitat.

Multidisciplinary Design oferirà a la Universitat d’estiu de la BAU, UVic-UCC el curs BIM: disseny d’espais amb Revit. Una visió sostenible.

Actualment les noves eines i metodologia BIM són la base per al disseny d’espais. En base a l’entorn col·laboratiu BIM d’Autodesk Revit, adquiriràs les habilitats necessàries per dissenyar i modelar els espais definint l’entorn, volumetria, materials, detalls i visualització del projecte.

Durant el curs, totalment pràctic, l’alumnat desenvoluparà un model base com a projecte transversal des del disseny inicial fins a la realització del projecte final, com una pràctica a nivell professional.

El curs és la base imprescindible per iniciar-se en el món de el disseny BIM, tant per a dissenyadors, arquitectes, interioristes, enginyers o tècnics professionals de sector.

Temari

1. Introducció BIM: metodologies i sostenibilitat.
2. Principals eines BIM i interfície Autodesk Revit.
3. Disseny de l’organització del projecte.
4. Anàlisi, geolocalització i estudi sostenible de l’entorn.
5. Disseny d’espais interiors: definició de les plantes i famílies.
6. Planificació i gestió de la informació.
7. Gràfics i visualització en el disseny d’espais.
8. Disseny d’espais exteriors: terreny i elements de l’entorn.
9. Renderització i il·luminació en Autodesk Revit.
10. Entorns BIM i relacions. Exemples BIM.

Objectius:

  • Conèixer els conceptes generals de la metodologia BIM, les implicacions del canvi en el procés de disseny d’espais i les eines professionals relacionades.
  • Saber aplicar les eines BIM en base als conceptes de sostenibilitat. Analitzar els mecanismes a seguir per dissenyar mitjançant BIM atenent els conceptes de sostenibilitat.
  • Dominar l’eina Revit d’Autodesk per al disseny d’espais, des del disseny i croquis inicial fins a la virtualització del projecte.
  • Conèixer l’entorn Autodesk Revit, definició de el projecte, ubicació, anàlisi de l’entorn inicial fins a la definició dels plànols finals.

Demana informació!

Inscriu-te!

Sol·licita informació

Multidisciplinary Design Partners

Subscriu-te

Per estar informat dels últims programes formatius, serveis, projectes i notícies.

Connecta amb nosaltres

Contacte

+34 648 46 47 05

md@m-design.cat

×