Sessió presencial sobre BIM i Impressió 3D a BAU

BIM i Impressió 3D a BAU

El passat dijous 4 de març, vam tenir l’oportunitat d’estar al centre universitari BAU, a una sessió presencial sobre BIM i Impressió 3D de la mà de l’arquitecte Dr. Joan Maroto.

Aquesta sessió forma part del marc formatiu del Màster Project Management BIM en Espais Sostenibles.

A on ens dona una de les possibilitats que ens ofereix el BIM, per a poder passar del model digital a la maqueta física de forma ràpida i neta, mitjançant el procés d’impressió 3D

Al ser una formació transversal, proporciona als dissenyadors les eines imprescindibles que facilitaran: la producció d’informació compartida i multidisciplinar digital (BIM), gestió i coordinació de processos materials, tècnics i socials que influeixen en la seva formació (project management), enfocats als paràmetres actuals de sostenibilitat (social, econòmics i mediabiental), requerits en qualsevol disseny professional.

El Màster de Project Management BIM en Espais Sostenibles, està compost per dos programes de postgraus en Project Management i BIM en Espais Sostenibles, ambdós cursos compten amb 30 ECTS cadascun, i es poden cursar de manera independent. 

Fotografies: La sessió presencial sobre BIM i Impressió 3D a BAU

Sessió de BIM i Impressió 3d

Sol·licita informació

blaucel
mobiliari en l'aprenentatge
habitatges de fusta

Multidisciplinary Design Partners

Subscriu-te

Per estar informat dels últims programes formatius, serveis, projectes i notícies.

Connecta amb nosaltres

Contacte

+34 648 46 47 05

md@m-design.cat

×