Màster en Project Management BIM en Espais Sostenibles

T’agrada el disseny d’espais sostenibles, el Project Management i el BIM?

Aquesta és la teva formació a mida i online; el Màster en Project Management BIM en Espais Sostenibles, l’únic màster BIM de direcció de projectes sostenibles.

Multidisciplinary Design juntament amb la BAU Centre de Disseny de Barcelona han dissenyat una formació inèdita en el sector del PM, BIM i la sostenibilitat en el disseny d’espais, acreditada per la UVic-UCC (Universitat de VIC – Universitat Central de Catalunya).

La formació s’articula en tres àrees de coneixement dins la disciplina del Disseny amb l’objectiu de proporcionar una formació transversal i innovadora que doni resposta a requeriments professionals contemporanis: BIM, Project Management i Sostenibilitat.

El Màster en Project Management BIM en Espais Sostenibles està format per dos postgraus els quals es poden cursar de forma independent, el Postgrau BIM en Espais Sostenibles i el Postgrau en Project Management BIM.

La formació permetrà els dissenyador, arquitectes, creatius, investigadors, empreses del sector del BIM, PM i la sostenibilitat, disposar d’eines de producció d’informació compartida i multidisciplinària digital (BIM), així com per gestionar coordinar els processos materials, tècnics i socials que operen amb aquesta informació (Project Management) amb el focus en la Sostenibilitat (mediambiental, social i econòmica) com a dimensió contemporània intrínseca dels processos de disseny en entorns professionals.

El màster segueix una metodologia de formació online desenvolupada per professionals experts en nous sistemes d’aprenentatge. És un sistema educatiu basat en la innovació pel canvi que permet l’estudi teoricopràctic d’anàlisi i recerca compartida des de qualsevol lloc del món les 24 hores del dia.

El programa ofereix els coneixements necessaris per superar els exàmens i obtenir els certificats Autodesk Certified (ACU) i la Certificació PMP® (Project Management Professional) atorgada pel Project Management Institute (PMI) sobre la base de la guia PMBOK.

El Màster en Project Management BIM en Espais Sostenibles, una línea profesional amb grans oprtunitats laborals del present i el futur.

Demana informació!

Inscriu-te!

Sol·licita informació

Multidisciplinary Design Partners

Subscriu-te

Per estar informat dels últims programes formatius, serveis, projectes i notícies.

Connecta amb nosaltres

Contacte

+34 648 46 47 05

md@m-design.cat

×