Disseny i sostenibilitat amb Multidisciplinary Design

Disseny i sostenibilitat

Jornada que es desenvolupa a la seu de BAU, Barcelona, oferint una visió global al procés del disseny atenent als criteris de sostenibilitat en totes les seves dimensions.

l pròxim 24 de gener, tindrà lloc la jornada de DISSENY I SOSTENIBILITAT que combina la metodologia transversal amb un contingut teòric a través d’una conferència i un workshop d’anàlisi i debat amb grups de treball. Es desenvolupa a la seu principal de la Universidad de disseny de la BAU de Barcelona, centre adscrit a la Universitat de Vic.

L’empresa Multidisciplinary Design, experta en processos de disseny i sostenibilitat, exposa els conceptes de sostenibilitat, les seves dimensions i la normativa relacionada en diversos camps del disseny (de producte, moda, gràfic i espais).

La dissenyadora Núria Nofrarias i el doctor Antoni Fonseca desenvolupen un taller conjunt amb els assistents per poder plantejar els diferents conceptes a tenir en compte en el moment de projectar un disseny en base a conceptes de sostenibilitat, procés que s’ha de tenir en compte des del inici del concepte inicial del projecte. Mitjançant grups de treball que es desenvolupen i s’ha analitzen diferents elements del disseny  per verificar si responen a les diferents dimensions de sostenibilitat.

Encara que existeix un marc normatiu, moltes vegades és insuficient i que hi ha que treballar en aquest vector per millorar el procés creatiu i donar resposta innovadora per fer front al canvi climàtic que estem vivint. S’ha de integrar sistemes y metodologies col·laboratives, processos d’optimització integrant les noves tecnologies i abordar els nous reptes atenent al canvi social continu.

Sol·licita informació

habitatges de fusta
espai d'aprenentatge
arquitectura infantil

Multidisciplinary Design Partners

Subscriu-te

Per estar informat dels últims programes formatius, serveis, projectes i notícies.

Connecta amb nosaltres

Contacte

+34 648 46 47 05

md@m-design.cat

×