BAU Talks: Nous processos de disseny en espais

disseny en espais

En la propera BAU Talks, el Dr. Antoni Fonseca (arquitecte), el Dr. Joan Maroto(arquitecte) i Jordi Pabón (interiorista) ens oferiran una xerrada sobre els Nous processos de disseny en espais.

En aquesta nova sessió, que es realitzarà online el dimecres 27 de gener de 18:00 a 19:30, exposarà com les noves eines del BIM (Building Information Modeling) ens permeten organitzar i gestionar un projecte des de zero atenent la sostenibilitat. Alhora, veurem com la figura del Project Management BIM està assolint un gran èxit en el disseny d’espais, la construcció i l’enginyeria.

Aquesta BAU Talks, organitzada pel Màster en Project Management BIM en Espais Sostenibles, se centrarà en els processos de disseny i construcció, les metodologies de treball integrades mitjançant BIM, la gestió de projectes en entorns col·laboratius i la normativa actual.

Veurem com els Project Management BIM permeten millorar la comunicació, la coordinació i la col·laboració en els projectes, l’essència d’un enfocament BIM en un projecte. Una BAU Talks online en què després de l’exposició de la temàtica per part dels tres ponents s’obrirà un torn de preguntes per als participants.

El Màster en Project Management BIM en Espais Sostenibles està format pels Postgraus en Project Management BIM i en BIM en Espais Sostenibles.

L’accés és gratuït prèvia inscripció

Noticia: BAU

Sol·licita informació

blaucel
mobiliari en l'aprenentatge
habitatges de fusta

Multidisciplinary Design Partners

Subscriu-te

Per estar informat dels últims programes formatius, serveis, projectes i notícies.

Connecta amb nosaltres

Contacte

+34 648 46 47 05

md@m-design.cat

×